Üzletszabályzat

ÜZLETSZABÁLYZAT

 

Általános tudnivalók

 

Az AmbrooBook webáruházat az AmbrooBook Lap- és Könyvkiadó Korlátolt Felelősségű Társaság (AmbrooBook Kft.) által működteti.

A honlapon található szöveges, képes és más jellegű anyagok szerzői jogilag védettek. Felhasználásuk, illetve a honlapon található minden egyéb anyag (grafika, szöveg stb.) kereskedelmi célú másolása és továbbítása az AmbrooBook Kft. engedélyéhez kötött.

Az áruház e-könyveket (e-book) is forgalmaz. Az egyes tartalmak fájlformátumairól, jellemzőiről a portál megfelelő rovataiban tájékozódhat. Kérjük, az első vásárlás előtt olvassa el üzletszabályzatunkat az alábbiakban.

 

Általános felhasználási feltételek

 

www.ambroobook.hu  oldalon található tartalmak megvásárlása Önt arra jogosítja fel, hogy az e-könyvet saját személyi számítógépén használja és tárolja, a saját háztartásában használt egyéb lejátszó-eszközökre átmásolja, illetve egy darab biztonsági másolatot készítsen. A felsorolt eszközökön tárolt tartalmak a személyes felhasználást meghaladóan kizárólag térítésmentes oktatási célú demonstráció esetén használhatók fel.

Minden, az itt megjelölt körön kívül terjedő felhasználás a portál felhasználási jogát, valamint a szerzői jogot sérti, ezért a portál üzemeltetői a jogsértő magatartással szemben jogi eszközökkel lépnek fel. Tilos a megvásárolt tartalmakat hordozó állományok (fájlok) visszafejtése, módosítása, a tartalmak sokszorosítása bármely reprodukciós eljárással, térítésmentesen vagy ellenérték fejében történő terjesztése, bérbeadása.

 

Vásárlási feltételek

 

A honlapon regisztrált, bejelentkezett látogatók vásárolhatnak. A megrendelés elküldésével Ön elfogadja a felhasználási feltételeket. Az egyes vásárlásokat (tranzakciókat) követően a felhasználási feltételekről a portál külön licenclevelet nem küld. A megvásárolt tartalmak jogtisztaságát Ön számlával, illetve a visszaigazoló elektronikus levéllel igazolhatja.

Igény esetén cégszerűen aláírt írásos igazolást adunk a vásárlásról.

Kérjük, ilyen irányú igényét jelezze az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címen!

 

Regisztráció, bejelentkezés, adatmódosítás

 

Az első vásárlás alkalmával kattintson a FIÓK LÉTREHOZÁSA feliratra, és adja meg adatait, melyek ezután alapbeállításként tárolódnak. A sikeres regisztrációt követően e-mail-ben elküldjük a bejelentkezéshez szükséges információkat. A bejelentkezéshez kattintson BEJELENTKEZÉS szóra, és írja be bejelentkezési nevét és az e-mailben kapott jelszavát. Sikeres bejelentkezés után a bejelentkezési neve a képernyő tetején olvasható, és a mellette lévő ADATAIM feliratra kattintva módosíthatja adatait, jelszavát.

Figyelem! A hibásan, figyelmetlenül kitöltött adatokból eredő esetleges károkért nem vállalunk felelősséget! Kérjük, jelszavát bizalmasan kezelje, és gondoskodjon arról, hogy ne kerülhessen illetéktelen kezekbe. A jelszó kezelésével kapcsolatos esetleges károkért nem vállalunk felelősséget. Adatainak védelméről, kérjük, olvassa el az Adatvédelmi nyilatkozatot.

A sikeres regisztrációt követő első belépés után Ön bármikor megtekintheti saját kosarát.

 

Fizetési módok és számlázás

 

Kérjük, a vásárlás előtt olvassa el a Vásárlási útmutatót.

A honlapon kiválasztott, kosárba helyezett és megrendelt tartalmak vételárát PayPal-on történő fizetéssel lehet kiegyenlíteni.

 

PayPal fizetési mód

 

Rendelkeznie kell egy PayPal számlával (vagy dombornyomott bankkártyával) (a PayPal számla létrehozása ingyenes, interneten elvégezhető és mindössze 5 percet vesz igénybe. A fizetési folyamat során is létrehozhatja PayPal számláját).

Amint megvan a PayPal számlája, máris biztonságos internetes online fizetési tranzakciókat bonyolíthat. 

A vásárlói adatok megadása után Ön átlép a PayPal biztonságos weboldalára. Ha A Pay Pal-on keresztül fizetett automatikusan visszatér az AmbrooBook webáruházra.

A fizetés teljesítése után kap egy e-mailt a PayPal fizetés során megadott e-mail címére, amely tartalmazza a rendelés és a fizetés adatait. Kérjük, őrizze meg a levelet! Esetleges reklamációnál szükséges a pénzügyi tranzakció azonosításához.

 

Az eladó adatai:

 

AmbrooBook Kft.

9023 Győr, Március 15. u. 4., 2/10.

Postacím: 9023 Győr, Március 15. u. 4., 2/10.

Adószám: 23509634-2-08

Cégbejegyzés száma: 08-09-022404

Bankszámlaszám: 10103379-33920100-01003002

 

Jogi nyilatkozat

 

Az AmbrooBook.Kft. az AmbrooBook webáruház létrehozója, fenntartója és üzemeltetője, kijelenti, hogy a szerzői jogilag védett tartalmakat kizárólag a jogtulajdonosokkal kötött szerződések alapján forgalmazza, és garantálja e tartalmak jogtisztaságát. Az igazolhatóan a www.ambroobook.hu oldalról, regisztrált vevő által letöltött tartalom esetében a portál fenntartója szavatolja, hogy harmadik személy nem lép fel jogdíj-igénnyel a vásárló irányában.

 

Adatvédelem

 

A portál látogatói személyes és üzleti adatainak védelme az AmbrooBook Kiadó számára kiemelten fontos. A honlap fenntartójaként a birtokába jutott adatokat bizalmasan kezeli és kizárólag a megrendelések teljesítéséhez használja fel; azokat semmilyen formában, sem egészben, sem részleteiben nem adja tovább harmadik fél részére. A weboldalunk használata közben szükséges személyes jellegű - azonosításra alkalmas - adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényben lévő magyar adatvédelmi előírásoknak (személyes adatok védelméről és közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992.évi LXIII. Törvény).

 

Adatgyűjtés és feldolgozás

 

Weboldalunk látogatása során webszerverünk kizárólag technikai információkat rögzít és tárol (IP cím, a weboldal, ahonnan meglátogatott minket, illetve amelyeket tőlünk meglátogatott, a látogatás időpontja, időtartama) ezek név nélkül kerülnek a rendszerünkbe, statisztikai célokból. Kizárólag a regisztráció során megadott személyes adatokat rögzítjük.

A regisztráció során csak olyan adatokat kell megadnia, amelyek feltétlenül szükségesek az Ön megrendelésének maradéktalan kiszolgálásához illetve az esetleges későbbi kapcsolattartáshoz (pl. reklamáció esetére).

 

Személyes adatok átadása harmadik fél számára

 

Az Ön személyes adatait kizárólag online-bankkártyás fizetés esetén és kizárólag a tranzakciót lebonyolító bankhoz továbbítjuk, azonosítási céllal. Adattovábbítás a hatósági hivatalok felé csak a törvényi előírások keretében történhet.

 

Tájékoztatási törvény

 

Önnek jogában áll az Önről tárolt személyes adatokat megismerni, ezt kérelem benyújtása esetén térítésmentesen biztosítjuk az Ön számára. A tévesen tárolt adatokat (pl. lakcím, e-mailcím változás) az Ön kérésére javítjuk.

 

Adatvédelem, adatbiztonság

 

Az AmbrooBook Kft. mint a www.ambroobook.hu portál fenntartója, megtette a szükséges technikai és szervezeti intézkedéseket, hogy az Ön által részünkre bocsátott személyes adatokat eltűnés, megsemmisülés, manipuláció és jogosulatlan hozzáférés ellen megvédje.

 

Adatvédelmi nyilatkozat

 

Az AmbrooBook Kft., mint a www.ambroobook.hu  fenntartója felelősséget vállal a fentiekben meghatározott adatvédelmi pontok betartására. Amennyiben további kérdései vannak, kérjük, forduljon informatikai szerkesztőségünkhöz: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.