E-könyveinkről

Kedves Érdeklődő!

A könyveinkhez és megvásárlásukhoz kapcsolódó néhány fontos információval szeretnénk a segítségére lenni.

Könyveinket két formátumban – epub és prc – vásárolhatja meg. Egy mű áráért Ön valójában két könyvet kap, melyeknek ugyan azonos a tartalma, de így biztosítjuk azt a lehetőséget, hogy különféle eszközökön is olvashassa könyveinket.  A két formátumban árulással ugyanakkor azt is el szeretnénk kerülni, hogy házi konvertálásra kényszerüljön bárki – ugyanannak a műnek az epub, illetve prc állományai ugyanis különböző ISBN szám alatt vannak nyilvántartva, a konvertálás során viszont ezek összekeveredhetnek.

A prc állományokat teszteltük Amazon Kindle 3 ekönyv-olvasón, valamint személyi számítógépen Mobipocket Reader szoftverrel, ezeket ajánljuk az olvasásukhoz. Az epub állományokat teszteltük okostelefonokon és táblagépeken Android operációs rendszer alatti Aldiko olvasón (fontos: a „Settings” fülben az „Advanced formatting” legyen kikapcsolva), személyi számítógépen Calibre szoftverrel, a Firefox böngészőbe beépülő EPUBReader kiegészítővel, ezeket ajánljuk az olvasásukhoz. Az Adobe Digital Editions szoftver az Ő és Ű betűket nem kezeli. 

Egy ingyen letölthető mintaszöveget helyeztünk el itt, amellyel megvizsgálhatják a könyveink és az Önök olvasóeszköze kompatibilitását: teszt epub letöltése. A teszt egy borítóképből és három szövegből áll. Érdemes megtekinteni számítógépen és olvasóeszközön egyaránt; ha a két látvány hasonló, a könyveinket olvasni képes az Önök eszköze. 

Fizetni jelenleg a PayPal rendszeren keresztül lehet. A fizetést nem követi automatikus letöltő link generálása, a megrendelőnek a vásárlás ellenértékének számlánkra érkezését követő egy, legfeljebb két munkanapon belül e-mailben küldjük el a terméket.

A fejleményekről folyamatosan tájékoztatjuk az idelátogatókat.

További hasznos és kellemes böngészést kíván

a Kiadó